top of page

Wie zijn wij?

Jeroen van Denderen

Allround facilitair ondernemer, Schoonmaak, Catering, Kantoorartikelen, FMIS systemen

 

Het kan echt anders....dat is de gedachte die bij mij opkwam nadat ik vele jaren had rondgelopen in de Facilitaire wereld. Geen korte termijn strategie...maar de lange termijn in het vizier! Wat blijft je eigenlijk  bij van leveranciers? niet de laagste prijs, de mooiste folders of de beste presentaties.Voor mij was dat diegene die echt voor de organisatie meedacht, luisterde naar mijn wensen en/of nog beter problemen/kansen zag die ikzelf nog niet had gezien. En dat is de basis van onze werkwijze.

 

Wat is onze visie? wij geloven in een oprechte, klantgerichte manier van samenwerken op basis van vertrouwen en wederkerigheid. Voor mij/ons is deze visie geen marketing tekst, het beschrijft hoe wij werken en hoe wij zijn. Als je gewoon jezelf bent hoef je je gelukkig ook niet anders voor te doen, toch? Ik kom het je graag uitleggen onder het genot van een kopje koffie. 

 

Jeroen van Denderen bel: 06-81434247 of mail

Fred Hoogstra 
Specialistische reiniging

 

Mijn specialisme- waarin jarenlange ervaring (+20jaar) de basis is om zo goed en klantgericht mogelijk de werkzaamheden voor u uit te kunnen voeren. Onder specialistisch reinigen vallen .o.a: glasbewassing, linoleum, vloeren, gevelreiniging, kunststof kozijnen, tapijtreiniging en het ruimen van woningen.

Elke uitvoer voor specialistisch onderhoud heeft een eigen specialistische behandeling met name in het specialistisch onderhoud zijn wij een sterk bedrijf waar knowhow en vakmensen garant staan voor perfect resultaat. Uiteraard ontvangt u vooraf ten alle tijde een indicatie over wat de mogelijkheden en werkzaamheden kunnen zijn en wat u van ons kunt verwachten.

Problemen in uitvoer? Wij vinden de juiste methodiek of chemie om u als klant tevreden te stemmen. 

 

Fred Hoogstra bel: 06-83569084 of mail

Arden Norder
I.C.T 

Ik help u graag om al uw pc uitdagingen te  transformeren naar mogelijkheden!Ons team is u graag van dienst met het bouwen, opzetten en onderhouden van uw ICT infrastructuur. Wij bieden: 

 

  • ICT infrastructuren die voor u geoptimaliseerd zijn;

  • Efficient en snel beheer op afstand;

  • Betrouwbare backup en recovery;

  • Het ontwikkelen en onderhouden van uw websites en webshops;

  • Uw sparring partner als het om nieuwe technieken en mogelijkheden gaat.

 

Voor een goed gesprek over ICT neemt u gerust contact op met mij! Hopelijk ziet u dan dat wij ons wel kunnen inleven in de wensen en behoeften van u als klant! 

 

Arden Norder bel: 06-21487568 of mail

Andre de Boer
Copieermachines & documentenbeheer

De copieerbranche is misschien wel een van de meest ondoorzichtige markten. Ik heb al zo'n 20 jaar ervaring in deze branche en weet dan ook precies waar de "valkuilen" liggen.

Laat mij u helpen om een scan te maken op "no cure, no pay" basis en ik weet bijna zeker dat u een besparing kan realiseren.

 

 

 

Andre de Boer bel: 06-25275369 of mail

bottom of page