top of page

FCLTY abonnement

Ontzorgen en geld besparen!
 Wat kan een facilitair manager voor u                       betekenen?


Bij het FCLTY abonnement beschikt u over een eigen contactpersoon, de facilitaire manager.

Uw persoonlijke facilitaire manager:

 • adviseert u vanuit een gedegen kennis en ruime ervaring bij het vaststellen van uw behoefte aan facilitaire voorzieningen.

 

Hierdoor geeft u geen geld uit aan zaken die u niet nodig
heeft;

 

 • onderhandelt namens u en andere opdrachtgevers met leveranciers. De kosten per leverancier vallen hierdoor lager uit;

 • is steeds voor u op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van uw facilitaire voorzieningen te verbeteren en de kosten te verlagen. Hierdoor bent u verzekerd van een aanzienlijke kostenbesparing;

 • is het aanspreekpunt voor alle klachten, wensen, informatievragen en storingen rond uw facilitaire voorzieningen. Dit neemt u een hoop werk uit handen;

 • neemt de afhandeling van de meldingen over. Hiermee bespaart u uw organisatie veel tijd en ergernis;

 • controleert de naleving van afspraken door leveranciers en hun facturen. Hierdoor u krijgt waarvoor u betaalt en betaalt u voor wat u krijgt;

 • bewaakt contractafspraken met uw leveranciers. 

 • Hierdoor komt u alleen nog voor aangename verrassingen te staan.

 FCLTY abonnement

Wilt u uw facilitair management gedeeltelijk of helemaal uitbesteden aan Doordenderen dan is het FCLTY abonnement ideaal.

 • Het FCLTY abonnement biedt één pakket, één aanspreekpunt en één factuur voor een vast bedrag per maand.

 • Wij adviseren, kopen eventueel voor u in en beheren uw facilitaire contracten.

 • Met het FCLTY abonnement bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. De kosten voor uw abonnement verdient u gegarandeerd terug!
 Hoe werkt het FCLTY abonnement?

Met een FCLTY abonnement van Doordenderen geeft u de zorgen rond uw facilitaire voorzieningen uit handen. U en uw medewerkers kunnen zich dan volledig richten op het primaire bedrijfsproces.

Een paar Concrete voorbeelden

 

Schoonmaak: Een afdeling/locatie wordt gesloten en het schoonmaakbedrijf rekent de werkzaamheden nog steeds op de factuur. Maar u wordt niet wijs uit de werkprogramma’s en dus valt het u niet op.

 

GWE: Vroeger was er een eigen repro afdeling in uw organisatie en had u een zware groepenkast nodig. De afdeling bestaat niet meer maar u betaald wel jaarlijks € 1200 teveel aan deze “zware” groepenkast.

 

Specialistische reiniging: Door bezuinigingen een paar jaar geleden heeft u geen facilitair manager meer en heeft het secretariaat een contract met een bedrijf afgesloten om buiten de ramen te wassen 12x per jaar a € 8000,-. Een betere frequentie is 4 tot 6 keer per jaar omdat de winterperiode echt verminderd gedaan hoeft te worden. 

 

Kopieermachines: De leverancier heeft in het leasebedrag de machines ook in de indexatie tarieven meegenomen. Hiervoor betaald u onterecht over de looptijd 20 tot 25% meer voor de huur van de machines.

Wat kost zo’n abonnement?


Dat ligt natuurlijk aan uw wensen en de facilitaire schaal van uw organisatie. Maar u kunt al een FCLTY abonnement afsluiten vanaf 4 uur per maand voor € 170,-  (€ 42,50 per uur) Wilt u meer informatie over de wijze waarop wij de genoemde werkzaamheden voor u uitvoeren? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page