top of page

Referenties

RoyalHaskoningDHV (21 vestigingen) kwam in augustus bij DoorDenderen met een uitvraag voor de aanbesteding van de bedrijfscatering. De opdracht was om op een klantgerichte, innovatieve, duurzame en efficiente wijze te cateren.Inmiddels is per 1 april de cateraar (Hutten) tot volle tevredenheid van start gegaan. (link: http://www.consultancy.nl/nieuws/8225/cateraar-hutten-culinaire-partner-van-haskoningdhv)

 

www.royalhaskoningdhv.com

Project c03 Royal HaskoningDHV 

sept 2013 tot maart 2014

Project d08 Mar&Fean

April 2014 tot sept 2014

Voor regio Mar&Fean (13 locaties) is DoorDenderen gevraagd om een inventarisatie te maken op facilitair gebied.Dit voorstel heeft geresulteerd in een verdere begeleiding van diverse aanbestedingen. Dit traject zal een forse besparing realiseren. Niet alleen door diverse aanbestedingen, maar ook door de centralisering van de facilitaire diensten i.c.m gezamelijke inkoop.

www.mar&fean.nl

Project c12 Zeldzaam Groep 

Juni 2014

Voor de Zeldzaamgroep die opereert in de horeca heeft DoorDenderen na een gratis facilitaire scan een mooie beparing gerealiseerd op het gebied van GWE. Na deze besparing zijn wij op het moment bezig om andere zaken op te pakken zoals de gezamenlijke inkoop en de kopieermachines. www.zeldzaam.com

Voor de vestiging van VSEPverzekeringen in Houten heeft DoorDenderen op facilitair gebied een quik scan uitgevoerd. Naar aanleiding van deze scan zijn de diensten schoonmaak en de kopieermachines opnieuw aanbesteed. 

Project d06 VSEP verzekeringen 

februari 2014

Project c01 Bibliotheken Midden Friesland Jan 2013 tot aug 2013

Voor SBMF heeft DoorDenderen diverse projecten begeleid, waaronder de gehele verbouwing van de voorvleugel. (zo'n 300m2). Hier is in 2 maanden een stadsstudiecentrum, leeslounge en koffiecorner gerealiseerd. Tevens heeft DoorDenderen de schoonmaak en telefonie aanbesteding uitgevoerd. Hierbij zijn enorme efficientie en kosten slagen gemaakt in het voordeel van SBMF. http://www.sbmf.nl/stadsstudiecentrum

d17 Hesselink  Koffie

mei/juni 2014

Na een aanvraag voor een facilitaire scan heeft DoorDenderen de facilitaire inventarisatie gemaakt en tegen een "no cure, no pay" tarief het GWE contract opnieuw aanbesteed en inzichtelijk gemaakt. 

www.hesselinkkoffie.nl 

Interessante projecten en meer weten bel of mail ons     >>
bottom of page